Nybolig Hirtshals

Nybolig Hirtshals

Jyllandsgade 8,
9850 Hirtshals
Danmark
98 94 47 06
www.nybolig.dk

Nybolig Hirtshals

Din lokale ejendomsmægler i Hirtshals

Ejendomsmægler MDE Anders Hansen er ansvarlig indehaver af Nybolig Hirtshals.

Hos os vil du altid møde et engageret og veluddannet personale, som tilbyder dig professionel rådgivning omkring køb eller salg af bolig, herunder forsikring og finansiel rådgivning. Du er velkommen til at komme ind i forretningen og få en snak om muligheder, rådgivning eller en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

En ordentlig handel
Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre alle kunder en ordentlig handel. Fra start til slut giver vi klar besked om handlens mange faser, og vi følger processen på vej med markant markedsføring, der giver din bolig den helt rigtige profil på markedet. Hos Nybolig Hirtshals har vi mange års erfaring indenfor køb og salg af fast ejendom, nedlagte landbrug, fritidshuse samt grunde. Denne erfaring, ekspertise og lokalkendskab, er med til at vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig. Vælger du at sætte din bolig til salg hos os bliver den præsenteret i vores flotte lyse forretning, på internettet, i Hirtshals-Bindslev Avis m.v. Alle vores emner bliver præsenteret med omfattende billedmateriale, der tages af professionel fotograf. Internetannonceringen omfatter desuden 360 gr. panoramabilleder samt plantegning og Krak kort.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

Åbningstider :
mandag til torsdag : 10.00 - 17.00
fredag : 10.00 - 16.00
Kontakt på  98 94 47 06
Navn: Anders Hansen
Adresse:  Jyllandsgade 8, 9850 Hirtshals
E-mail: 9850@nybolig.dk
Hjemmeside: www.nybolig.dk