Tornby Strand Camping

Tornby Strand Camping

Moderne campingplads med god plads til overnatning og ferie i campingvogn, autocamper eller telt – Udlejning af hytter, værelser og familietelte. Dejlig beliggenhed i Nordjylland ved vestkysten. Ferie og afslapning for de store og for de små. Indendørs pool (1.4-1.10) og udendørs swimmingpool (15.6-15.8).

Den bedste destination for din familie!

Tornby Strand Camping, ved Hirtshals, er en rolig, +3 stjernet campingplads, med gode faciliteter, for familier, børn og voksne.
Skal du holde ferie med familien, på campingplads i Nordjylland, så er dette et godt sted. Der er ikke langt til de mange spændende attraktioner og naturoplevelser i Nordjylland. Fårup sommerland og Skagen ligger kun 35-45 minutters kørsel fra campingpladsen. Når du er på camping med familien i Nordjylland, skal du også se Rubjerg knude fyr, som står på vestkystens kant, lige før det styrter i havet. I Hirtshals ligger Nordsøen Oceanarium som er nordeuropas største akvarium. Naturen er enestående i Nordjylland og der er aldrig langt til kysten og de dejlige badestrande.

Hund er gratis, når du kommer med campingvogn, autocamper eller telt (2 stk). I udlejnings-enheder koster hund dog ekstra.